Pris för catering i Göteborg

Ska du ha en sammankomst i Göteborg där du vill kunna bjuda på god mat utan att behöva sköta om allt runtomkring det? Då kan du anlita en duktig och pålitlig cateringfirma som sköter allt åt dig istället. Det går att hitta ett mycket billigt pris för catering i Göteborg.

Välj vilken meny du vill ha

Olika cateringfirmor har olika menyer och man kan till exempel välja att köpa in en lite enklare frukost eller fika om man vill. Det går även att slå på stort och köpa riktiga lyxmenyer med skaldjur, olika kött och ostar eller kanske helt vegetariskt. Hur mycket det kostar beror på vilken meny man väljer.

Billigare för flera

Om ni är flera personer som ska äta kostar det ofta mindre per person än om ni bara är några stycken. Många cateringföretag har även ett minimiantal för antal personer och det brukar ligga på sex eller åtta personer. Är ni färre än så måste ni ändå köpa tillräckligt med portioner för att uppfylla minimantalet.

Hitta ett billigt pris för catering i Göteborg

Buffét eller bordsservering?

Det brukar även bli billigare att köpa in en buffét jämfört med bordsservering, eftersom det krävs mindre arbetsinsats med en buffét. Därför kan det vara smart att välja det om man vill komma lite billigare undan. Att hyra in catering är riktigt kul, för maten är ofta mycket proffsigare tillagad än om man gjorde det själv och dessutom är det skönt att slippa stå i köket när man har gäster.